| Park Ceres | |
|
+3Julita Weronika Kusiak Gabe Stilinski Aleks Chapman 7 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gabe Stilinski Wędrowiec
| Temat: Re: Park Ceres Pon Lip 20, 2015 12:08 pm | |
| (Spotkały się już, a na początku gry w parku Alice o niej wspominała, więc skojarzył xD) | |
|
| |
Alice Cooper Probatio, Przyjezdny
| Temat: Re: Park Ceres Pon Lip 20, 2015 12:12 pm | |
| Podała Gabu jej marker. Cały czas się śmiała. - Przydałoby się lusterko. Alice dalej dawała wyraz radości i po prostu rechotała. | |
|
| |
Gabrielle Vineyard Legionista
| Temat: Re: Park Ceres Pon Lip 20, 2015 12:16 pm | |
| Gabu schowała swój marker do kieszeni nadal cała trzęsąc się ze śmiechu - Takie duże z lampeczkami wokół - zachichotała i znowu spojrzała na Gabe'a. - Żałuj, że tego nie widzisz. To piękne. Powinniśmy cię wystawić w jakimś muzeum. | |
|
| |
| Temat: Re: Park Ceres Pon Lip 20, 2015 12:18 pm | |
| - Harry "Gabe" Potter - zachichotała Alice między salwami śmiechu. - To jest piękne. A ja jestem od dzisiaj artystką! | |
|
| |
Gabe Stilinski Wędrowiec
| Temat: Re: Park Ceres Pon Lip 20, 2015 12:20 pm | |
| -No dzięki.To naprawdę miłe uczucie,będąc wymalowanym przez takie urocze,młode kobiety.Dobra,idę to zmyć,bo wyglądam pewnie jak pajac.-Mruknął,machając im na pożegnanie,idąc ostatecznie w stronę baraku.Po chwili zniknął z pola widzenia,bo przyspieszył.Wróci tam potem,o ile je zastanie. | |
|
| |
| Temat: Re: Park Ceres Pon Lip 20, 2015 12:25 pm | |
| - Ciekawe, czy mu się uda - zaśmiała się Alice. - Czy on nas właśnie skomplementował? "Urocze, młode kobiety" chodziło jej po głowie. Jakby klikała replay. Wiedziała, że to tak naprawdę nic nie znaczy, ale to świetne uczucie, kiedy ktoś tak o tobie mówi. | |
|
| |
| Temat: Re: Park Ceres Pon Lip 20, 2015 12:49 pm | |
| Gabu spojrzała na nią rozbawiona - Gabe to podrywacz. Nie przejmuj się jego komplementami. Rzuca je na lewo i prawo. Tak przynajmniej słyszałam, a wiesz dzieci Bachusa mają dobre źródła - mrugnęła do niej i spojrzała w niebo. - Ja chyba już pójdę spać. Może nie czuję, że się upiłam, ale jutro będę miała chyba niezłego kaca. Na razie - pomachała do niej i odeszła.
(za 5 minut nowy dzień i spotkamy się gdzieś? xD) | |
|
| |
| Temat: Re: Park Ceres Pon Lip 20, 2015 12:51 pm | |
| - Okej... Dobranoc. Alice nie miała wiele do roboty, nie o tej porze. Wzięła przykład z Gabu i też poszła do baraków, mając nadzieję, że kiedy Gabe wróci, nie będzie miał im za złe wystawienia go... drugi raz.
(może zacznijmy nowy dzień o 13? XD) | |
|
| |
| Temat: Re: Park Ceres Pon Lip 20, 2015 12:53 pm | |
| (ok to gdzie? ) | |
|
| |
| Temat: Re: Park Ceres Pon Lip 20, 2015 12:54 pm | |
| (znajdź coś, a ja się dołączę po prostu ) | |
|