| Park Ceres | |
|
+3Julita Weronika Kusiak Gabe Stilinski Aleks Chapman 7 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Alice Cooper Probatio, Przyjezdny
| Temat: Re: Park Ceres Pon Lip 20, 2015 12:39 am | |
| Dokończyła okulary i popatrzyła na resztę. - Co myślicie? - Dorobiła błyskawicę. - Czegoś mi tu brakuje, ale nie wiem, czego. | |
|
| |
Gabrielle Vineyard Legionista
| Temat: Re: Park Ceres Pon Lip 20, 2015 12:42 am | |
| - Brody! - powiedziała ze śmiechem. - Ale Aleks lepiej w to nie mieszajcie. W końcu nie bez powodu ma nadal reputację wrednej jędzy - znowu się roześmiała patrząc na siostrę i nie wiedziała czemu, ale podeszła do niej i ją przytuliła. - ...chociaż tak naprawdę ma serduszko miękkie jak pluszowy miś. | |
|
| |
Julita Weronika Kusiak Legionista
| Temat: Re: Park Ceres Pon Lip 20, 2015 12:42 am | |
| -Hahaha Myślisz że jakiekolwiek Marsiątko mnie pokona?- zaśmiała się, dobrze wiedziała że jest świetnie wyszkolona. Mogła im powiedzieć że w wieku 7 lat pobiła swojego brata przyrodniego o trzy razy starszego aż ten trafił do szpitala. Ale musiała by powiedzieć dlaczego go pobiła a o tym nikt nie wiedział. Nikt!- Jestem za dobrze wyszkolona- uśmiechnęła się dumnie | |
|
| |
| Temat: Re: Park Ceres Pon Lip 20, 2015 12:44 am | |
| -Ooo jak to Słodko wygląda- szturchnęła Alice pokazując palcem na Gabu i Aleks | |
|
| |
| Temat: Re: Park Ceres Pon Lip 20, 2015 12:44 am | |
| - Dobre, robię brodę. Taki Harry Potter w średnim wieku. I jak powiedziała, tak zrobiła. - Spoko. Nie przypisywałabym tak pięknej roboty komuś innemu. Popatrz na niego. Dzieło sztuki. | |
|
| |
| Temat: Re: Park Ceres Pon Lip 20, 2015 12:46 am | |
| Gabu odkleiła się od Aleks i roześmiała się z dzieła Alice zanim odpowiedziała Julicie - Wybacz, ale Vitani powaliłaby cię jednym palcem - powiedziała z powątpiewaniem mimo woli broniąc swojej nemezis | |
|
| |
| Temat: Re: Park Ceres Pon Lip 20, 2015 12:47 am | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: Park Ceres Pon Lip 20, 2015 12:49 am | |
| -Pewnie masz racje, pewnie nawet dziecko Wenus by mnie pokonało- podniosła się po czym bez słowa znikła w ciemności choć w cale nie miała zamiaru iść do bunkru. Wiedziała jak bardzo była słaba,nie musiał nikt jej o tym mówić. | |
|
| |
Aleks Chapman Admin
| Temat: Re: Park Ceres Pon Lip 20, 2015 12:49 am | |
| -Powiem mu, że to wy. -Stwierdziła wzruszając ramionami i patrząc na młodszą siostrę. -I cóż, ja jestem złą jędzą tak na codzień. Dziś nie, ale nie przyzwyczajanie się. -Zaśmiała się markotnie i spojrzała po wszystkich po kolei mierząc ich stan. Najgorzej się miała Julita, najlepiej zaś Lila. -I teraz zacznę was serio gonić do baraków, jest późno, jutro z rana apel, ćwiczenia i masa roboty! -pokręciła głową z rezygnacją i zapaliła ostatniego na dziś papierosa. | |
|
| |
| Temat: Re: Park Ceres Pon Lip 20, 2015 12:51 am | |
| - Ej, Julita! Nie myśl tak! Halo! - Krzyknęła Alice. No cóż. Julita była pijana, nie będzie pamiętać. Popatrzyła na Gabe'a. - Chyba go muszę zanieść do baraków. Brodę ma, ale nie zostawię go tak. Popatrzyła na Gabu. - Pomożesz mi? | |
|
| |
| Temat: Re: Park Ceres Pon Lip 20, 2015 12:53 am | |
| - Za chwilę. Alice może odprowadź najpierw Julitę do baraku, a ja odprowadzę Aleks. Będę cię bronić własnym ramieniem przed podłogą i złowrogimi działaniami alkoholu - powiedziała z uśmiechem do siostry.- Potem spotkamy się tutaj, okay? - spojrzała pytająco na dziewczynę (Powiedzmy, że Lilianne już poszła grzecznie do baraku xD)
Ostatnio zmieniony przez Gabrielle Vineyard dnia Pon Lip 20, 2015 12:54 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
| Temat: Re: Park Ceres Pon Lip 20, 2015 12:54 am | |
| - Dobra, niech będzie. Alice pobiegła za Julitą, wołając ją po imieniu. | |
|
| |
| Temat: Re: Park Ceres Pon Lip 20, 2015 12:57 am | |
| - Chodź zanim padniesz tu trupem, a pamiętaj, że my nadal mamy marker - ostrzegła Aleks Gabu ze śmiechem czekając, aż wypali papierosa. Osobiście nienawidziła dymu papierosowego, zawsze się nim dusiła, ale czego nie robi się dla siostry? | |
|
| |
Gabe Stilinski Wędrowiec
| Temat: Re: Park Ceres Pon Lip 20, 2015 10:45 am | |
| -Zostawić was na chwilę.-Mruknął Gabe. -Oh, witaj pretorko.I żegnaj, pretorko. Stilinsli podniósł się z miejsca, idąc do swojego baraku.Starczy mu na razie wrażeń, a nie miał na razie zamiaru tłumaczenia się Aleks, chociaż zapewne ona już zapomniała o tej możliwości.Rozbawiony pokręcił głową,znikając z pola widzenia. | |
|
| |
| Temat: Re: Park Ceres Pon Lip 20, 2015 11:30 am | |
| Pobiegła z baraków do parku, nie chciała zostawić Gabe'a samego, mimo, że była ciekawa, jak będzie wyglądać w świetle dnia jako Harry Potter. - Chłopiec, który przeżył - zachichotała pod nosem. I biegła dalej, byle tylko odnaleźć tę ławkę, na której zostawiła centuriona. | |
|
| |
Gabe Stilinski Wędrowiec
| Temat: Re: Park Ceres Pon Lip 20, 2015 11:34 am | |
| -Za późno.-Zawołał,widząc biegnącą Alice.Chyba go szukała, ale nie był pewny w stu procentach.Zatrzymał się w miejscu, żeby tylko mogła go dostrzec. Ręce wsadził do kieszeni, stojąc prosto. Kiwał się delikatnie do tyłu i do przodu, obserwując uważnie otoczenie. | |
|
| |
| Temat: Re: Park Ceres Pon Lip 20, 2015 11:44 am | |
| Gwałtownie się zatrzymała, kiedy usłyszała głos Gabe'a. Odwróciła się i zobaczyła stojącą postać. Podeszła do niego, patrząc uważnie na jego twarz, ale niczego nie było widać, było zbyt ciemno. - Witam, panie Centurionie. - Uśmiechnęła się. | |
|
| |
Gabe Stilinski Wędrowiec
| Temat: Re: Park Ceres Pon Lip 20, 2015 11:47 am | |
| -Jak libacja?-Zapytał z niemałym uśmiechem na twarzy. Akurat to było zabawne. Miał wrażenie, że ma coś na twarzy, ale nie zamierzał tego na razie sprawdzać.Jeśli ktoś z niego zażartował, to w sumie nic mu się nie stanie, a przynajmniej będzie mieć ubaw przez pierwsze pięć minut. | |
|
| |
| Temat: Re: Park Ceres Pon Lip 20, 2015 11:51 am | |
| - Wylałam piwo na pretorkę. - Zachichotała Alice. - To było straszne, na początku się wściekła, kazała mi pompować. Mi i Julicie, która się upiła strasznie. Protestowała, że nie będzie robić po pijaku. W każdym razie potem się okazało, że pani pretor sobie żartowała z nas i też była pijana. Tak, córka Bachusa się upiła. - Zaśmiała się. | |
|
| |
Gabe Stilinski Wędrowiec
| Temat: Re: Park Ceres Pon Lip 20, 2015 11:55 am | |
| -Oh, żałuję,że tego nie widziałem. Jesteś nieźle utalentowana.-Parsknął śmiechem i zagwizdał z uznaniem.No no, wylać piwo na pretorkę, to trzeba mieć szczęście i talent. W sumie, mógł się faktycznie zabawić, ale jakoś nie miał na to ochoty.Uśmiechnął się blado do Alice, w duchu nadal będąc rozbawionym.Lubił swoją kohortę, mimo wszystko. | |
|
| |
| Temat: Re: Park Ceres Pon Lip 20, 2015 11:56 am | |
| (Aleks nie odpisuje to powiedzmy, że jest już grzecznie w swoim pretorskim domku xD) Gabu odprowadziła już siostrę i wróciła do parku szukając ławki, na której spał Gabe. Zauważyła go stojącego z Alice. Chyba nadal był nieświadomy dzieła sztuki, które powstało przy użyciu rąk Alice i jej markera. Podbiegła do nich - Cześć! Widzę, że się obudziłeś - powiedziała lekko chichocząc na widok jego twarzy, a potem przeniosła spojrzenie na Alice. - Oddawałaś mi mój marker? - zapytała szeptem tak, żeby tylko ona usłyszała | |
|
| |
| Temat: Re: Park Ceres Pon Lip 20, 2015 12:00 pm | |
| - Dzięki - Zaśmiała się znowu. - To taka umiejętność, że całkowicie nie mam szacunku dla tych, co patrzą na mnie z góry, nie? Dołączyła do nich Gabu. - Mam go w kieszeni - odszepnęła jej. | |
|
| |
Gabe Stilinski Wędrowiec
| Temat: Re: Park Ceres Pon Lip 20, 2015 12:01 pm | |
| -Oh, cześć.Gabrielle.-Uśmiechnął się diabelsko, parskając w duchu śmiechem.No dobra, chyba jednak coś mu zrobiły. -Jeśli coś mi zrobiłyście, to was zabiję.-Mruknął niezadowolony, ale widać było, że żartuje i nie mowi poważnie. | |
|
| |
| Temat: Re: Park Ceres Pon Lip 20, 2015 12:04 pm | |
| Alice nie wytrzymała i zaczęła się śmiać. Na początku słabo, później jak żaba i przeszła do niepohamowanej radości z życia, przez niektórych nazywanej głupawką. Każde spojrzenie na twarz Gabe'a jeszcze sprawiało, że chciało jej się bardziej śmiać. | |
|
| |
| Temat: Re: Park Ceres Pon Lip 20, 2015 12:07 pm | |
| - Pomysł i wykonanie Alice. Marker mój - zaśmiała się Gabu. - A teraz oddasz mi mój marker? - spojrzała na dziewczynę, żeby przestać się śmiać, ale jej mina sprawiła, że zaczęła to robić jeszcze głośniej
(Skąd twoja postać zna moje imię? xD) | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Park Ceres | |
| |
|
| |
| Park Ceres | |
|