Thomas Rush Wędrowiec
| Temat: Tommy Rush Wto Lip 21, 2015 11:14 pm | |
| Thomas Rush 17|Wiktoria|3|III|Cincinnati, Ohio, USA Wygląd: Tommy Ma 1,90, czyli przewyższa większość sobie znanych osób. Jest dobrze zbudowany, lubi dbać o siebie, co sprawiło, że ma całkiem niezły "kaloryfer". Był blondynem od zawsze, jednak kiedy miał 14 lat zafarbował włosy na brązowo. Kolor nie zszedł do końca, nad czym ubolewa. Ma szare oczy - czasem szarozielone, innym razem szaroniebieskie, trudno je opisać. Szybki wzrost w krótkim czasie sprawił, że ma - choć niewiele osób o tym wie - rozstępy na udach, kończące się nad kolanami. Dlatego unika wszelkich basenów, jeśli nie ma kąpielówek, które by to zasłoniły. Charakter: Jest typem kogoś, kto musi mieć ostatnie słowo. Niecierpliwy, niepoważny, niezwykle wkurzający? Tak. Ale tylko dla smutasów i ludzi, którzy nie umieją się bawić. Uwielbia rywalizować. Stary, podoba ci się dziewczyna? Nie mów mu, bo postara się ją odbić. I prawdopodobnie mu się uda. Lubi pomagać i robi to bezinteresownie. Uważa, że to jego słabość, bo często daje się wykorzystywać. Historia: O swoim pochodzeniu dowiedział się, kiedy miał niecałe 15 lat, czyli w momencie, gdy Lupa wskazała mu drogę do obozu. Wcześniej, dokładnie w jego 14 urodziny, zabili mu ojca. Był wtedy otyłym i rozpieszczonym bachorem, który zamieszkał u kolegi. Warunkiem było to, że ma przefarbować włosy. Głupie? Tak. Uciekł stamtąd po dwóch tygodniach. Jakoś sobie radził (głodował) zanim znalazł wilczycę. Reszta historii znana. Ciekawostki:
- Uważa, że każdy strach da się przezwyciężyć.
- Jest (a przynajmniej stara się być) dżentelmenem.
- Uzależniony od gum do żucia.
- Słucha wszystkiego oprócz hip-hopu i rapu. I disco polo.
- Wie, że jest przystojny, wykorzystuje to.
- Nigdy się nie całował.
- Nie odmówi ani alkoholu, ani papierosa, jednak umie pić z umiarem, a pali tylko w towarzystwie. Nie jest uzależniony.
- Lepiej nie mówić do niego pełnym imieniem.
Statystyki: Siła:3 Zręczność:2 Szybkość:1 Wytrzymałość:2 Szczęście:1 Zdrowie:1 Zajęty wizerunek:Hunter Parrish
Ostatnio zmieniony przez Thomas Rush dnia Wto Lip 21, 2015 11:23 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
Aleks Chapman Admin
| Temat: Re: Tommy Rush Wto Lip 21, 2015 11:20 pm | |
| Musisz sobie tylko profilowe ustawić, poza tym nie mam nic do zarzucenia. | |
|
Thomas Rush Wędrowiec
| Temat: Re: Tommy Rush Wto Lip 21, 2015 11:23 pm | |
| | |
|
Mavis Rogers Admin
Wiek : 28 HP : 100 W obozie od lat : Pięciu Rodzic : Jupiter
| Temat: Re: Tommy Rush Sro Lip 22, 2015 7:27 pm | |
| Nie, nie możesz. Przypominam, że można mieć JEDNĄ postać tylko i wyłącznie, a z tego co widzę to jest to multikonto Alice Cooper? | |
|
Thomas Rush Wędrowiec
| Temat: Re: Tommy Rush Sro Lip 22, 2015 7:37 pm | |
| Nie, nie jest. Alice to moja siostra xD pomogła mi założyć konto Ale wiem, jak to wygląda, korzystamy z jednego wifi i jednego laptopa i w sumie jesteśmy na zmianę. (brzmi jak tłumaczenie się winnego) W razie czego mogę usunąć, bo chciałem tylko zobaczyć, jak to wygląda. | |
|
Mavis Rogers Admin
Wiek : 28 HP : 100 W obozie od lat : Pięciu Rodzic : Jupiter
| Temat: Re: Tommy Rush Sro Lip 22, 2015 7:38 pm | |
| To wypadałoby o tym gdzieś wspomnieć wcześniej, nie? Aleksis przydzielała Cię do kohorty? | |
|
Thomas Rush Wędrowiec
| Temat: Re: Tommy Rush Sro Lip 22, 2015 7:42 pm | |
| Przepraszam, nie zwróciłem uwagi Nie, napisałem do niej (właściwie Alice z mojego konta), ale potem uznała, że mogę sobie wybrać bo w kp jest pusto, a rzymianie zwykle mają już kohorty c: | |
|
Aleks Chapman Admin
| Temat: Re: Tommy Rush Sro Lip 22, 2015 10:58 pm | |
| Kto tak uznał? Bo przepraszam bardzo ale nie ja, a zasady to zasady. | |
|